Kiskőrös környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

István Borház

  • István Borház, Kiskőrös

Kellemes pincelátogatásra, borkóstolásra, magyaros étkekre és kellemes kikapcsolódásra várjuk Önöket.
Telefonon, faxon, e-mail-ben, vagy személyesen várjuk jelentkezésüket.

Tisztelettel várjuk Önöket: Csengődi István tulajdonos

Az 1990-es években családi vállalkozásként induló cégünk 1998 óta működik István Borház Kft. néven, s 2000-ben költözött a Kiskőrös Izsáki út 10 szám alatti telephelyre.
Telephelyünkön lehetőség van pincelátogatásra, ahol megismerhetik az ide látogatók a borkészítést, a szőlő feldolgozástól a bor palackozásáig. Rendelkezünk egy látványpincével, s borkóstoló helyiséggel, mely 80 vendég fogadására alkalmas, ami nem csak borkóstolásra használható, konferenciák, üzleti megbeszélések helyszíne is lehet. Természetesen a hozzánk érkező vendégeknek lehetőség nyílik az általunk forgalmazott borok kóstolására is.

Forgalomban lévő boraink minőségi és asztali kategóriában vásárolhatóak meg, minőségi kategória üveg palackban, az asztali kategória üveg és PET palackos kiszerelésben, melyet Barátok bora fantázianéven forgalmazunk.
Természetesen lédig bor értékesítéssel is foglalkozunk.

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (istvanborhaz@koroskabel.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben